Manuscris

ANUNȚ: CĂUTĂM SCRIITORI!

Căutăm scriitori care au ceva de spus. Scriitori care trăiesc pentru creație și care se dedică ideilor.

Căutăm scriitori tineri, în vârstă, cu sau fără experiență. Scriitori de romane polițiste, SF, erotice, istorice, orice fel de scriitori.

Căutăm mereu scriitori. Fără ei unde ar ajunge societatea? Cultura noastră, unde ar fi fără ei? Viața ar fi monocromatică dacă ei nu ar exista să ne deschidă ochiii. Avem nevoie de scriitori.

Dar…parcă nu prea îi găsim. E ca și cum se ascund de noi. Ca și cum, nu mai există.

Dar ei sigur există! Trebuie să existe! Știu sigur că există câțiva. Le-am văzut numele pe niște cărți. Nu erau prea mulți, totuși…

Fizic, ei există, dar au nevoie să existe și spiritual. Ei există prin ce scriu.

Dar ca să existe prin ce scriu, au totuși nevoie și de mâncare, de băutură, de un acoperiș, de haine călduroase. E prea greu să existe prin ce scriu. Ei scriu pe hârtie, leii sunt făcuți din plastic!

Hai să îi ajutăm! Cum ar fi să existe un loc care să îi plătească pentru efortul lor de a salva spiritul planetei?

Dar există. Se cheamă edituri, dar vezi tu, e greu să ajungi până acolo…E mult de muncă!

Cum ar fi să facilităm cumva acest traseu. Cum ar fi, și ascultă-mă bine, cum ar fi să le luăm noi lucrările și să le ducem direct la edituri? Fără așteptări interminabile, fără trasee complicate… Și apoi dacă editura e interesată, se descurcă ei personal de acolo!

Ce idee de milioane! Păcat că asta ne aduce înapoi la început. Nu mulți își pot permite astfel de servicii…

Păi tocmai! Nu o facem pentru bani. O facem pentru noi. Să fim noi liniștiți că nu rămâne lumea fără scriitori!

Trimite cartea scrisă de tine tuturor editurilor cu care colaborăm! Fișierele trimise trebuie să fie în format .doc, .docx sau .pdfANUNȚ MODIFICAT: CĂUTĂM SCRIITORI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR!

Noi, echipa LEVIR, am venit cu soluția perfectă pentru a fi într-adevăr de folos scriitorilor care doresc să se lanseze, sau care doresc să găsească o editură interesată de munca lor. Vom lua manuscrisul de la dumneavoastră și îl vom da direct editurilor! Astfel vă puteți expune munca și, cine știe, poate așa va lua naștere un parteneriat de succes! Nu vă temeți, vom avea grijă de manuscris. Știm prea bine cât efort se poate depune pentru crearea unei lucrări valoroase și suntem conștienți că intrăm în contact cu o picătură din spiritul dumneavoastră.

Nu ne asumăm obligații față de scriitor sau editură. Odată trimis manuscrisul, dumneavoastră și editura sunteți cei care vă veți îngriji de bunul mers al lucrurilor. Noi ne dorim doar ca prin acest proces să ne asigurăm că scriitori vor exista mereu, nu doar în inimile noastre.

EDITURI

virtuala_logo_smart
eagle_logo_smart
nemira_rosu_rgb_72dpi_188x58px-1
Virgo 188x58 margini
Frank Herbert frank_herbert_-_1984 Scriitor
" Căutați libertatea și veți deveni sclavii propriilor plăceri. Căutați disciplina și veți găsi libertatea. "