Libraria viselor

                  Un murmur de război supurează în depărtare, pe când muschete plesnesc artificii și fum deasupra unui cuplu de îndrăgostiți. Pașii te poartă dincolo de confortul căminului tău, în lumi sterpe și dezolante sau, dimpotrivă, îngreunate de magia unor timpuri demult uitate, dar pe care le putem aduce la suprafață dintr-un singur gest.

            Sunt lumi ostile, căscându-se amenințător sub pașii tăi ezitanți, pândit fiind de monștri pe care doar imaginația credeai că le poate da viață; întorci privirea și alte scene ți se derulează înaintea ochilor – timpuri pierdute și fermecătoare, dar mai vii ca niciodată, clopote ale cetăților titanice din vremuri apuse și iubire, dramă, lupte înfierbântate și o cascadă de neoprit de simțiri tulburătoare și adânci, ca acelea care te făceau să freamăți de plăcere și emoție.

            Nu e un vis, e cavalcada paginilor galbene cu miros de lemn uscat, vechi, pe care îl gustai cu nesaț și care parcă venea să îmbogățească magia experienței livrești. Mirosul acela de povești pe care le reciteai cu aceeași plăcere psihedelică din cărți jerpelite și pătate, dar mai valoroase decât orice altceva. Asta pentru că, pentru un copil, nu există plăcere mai mare decât emoția descoperirii.

            Asta oferă SMARTEBOOK. SMARTEBOOK e mai mult decât un brand, e o cale de redescoperire a lumii. SMARTEBOOK îți oferă șansa de a-ți redobândi plăcerea cititului, acea plăcere febrilă care te deconectează din lumea din jur și care estompează totul în jurul tău. Noi promovăm, mai mult decât orice, experiența livrescă, patosul artistic al literaturii, pentru care, mulți dintre noi, încă mai simțim melancolie și regret.

            Astăzi ne-am adaptat ritmului alert al vieții și am uitat ce înseamnă să trăim. Am uitat că nu există bucurie mai mare decât aceea de a descoperi și de a inventa. E ceea ce ne definește ca specie, motiv pentru care am inventat arta.

            SMARTEBOOK îți oferă arta tumultuoasă a cărților și te ajută să redescoperi plăcerea de nerefuzat a cititului, totul din confortul propriului fotoliu. Un simplu click îți poate aduce sute sau mii de volume, aparținând întregii pletore literare. Îți oferim toate operele pe care trebuie să le parcurgi măcar o dată în timpul vieții, de la marii clasici ai literaturii universale, până la scriitorii contemporani, însumând nenumărate stiluri și categorii literare.

            Pentru că suntem îndeosebi preocupați de răspândirea culturii și a informației, serviciile noastre se rezumă strict la comercializarea e-book-urilor și la promovarea atât a scriitorilor de peste hotare, dar și a celor autohtoni și a operelor lor. SMARTEBOOK oferă profesionalism și o imensă oportunitate scriitorilor aspiranți, și nu numai, care doresc să își facă operele cunoscute publicului larg.

            Oferim servicii de o calitate impecabilă, prețuri flexibile și avantajoase și un mediu prietenos și îmbietor. SMARTEBOOK e prietenul românului pentru care cultura reprezintă o parte esențială a lumii în care trăiește.

            Alătură-te SMARTEBOOK și vei intra în cercul celor preocupați de artă, cultură și literatură!

  Pătru Bogdan-GabrielPătru Bogdan-GabrielPătru Bogdan-GabrielEditorial de: Pătru Bogdan-Gabriel

Lasă un răspuns

  • Mai multe știri.