Religie și spiritualitate (6)
 • Biblia de: 0.00lei

  Surse:

  Biblia sau Sfânta Scriptură tipărită sub îndrumarea si cu purtarea de grija a PF Teoctist, cu aprobarea Sfântului Sinod

  www.bibliaortodoxa.ro

  www.biblia-bartolomeu.ro – pentru titlurile capitolelor

  www.dervent.ro – pentru hărți

  www.crestinortodox.ro – pentru unități de măsura

  Tehnoredactare ePUB – Constantin Dancu

  Publicat de:

  Virgo eBooks LLC

  4800 Basin Harbor Rd, Vergennes, VT, USA

  www.virgoebooks.com

  Contact: office@virgoebooks.com

 • Zen și arta fericirii de: Chris Prentiss 10.98lei

  Zen și arta fericirii se recomandă tuturor celor care vor să-și înfrumusețeze viața spirituală, să lupte cu stresul cotidian și să-și îmbunătățească starea fizică și sufletească. Fiecare își creează singur realitatea. Aceasta este maxima ezoterică de la care pornește bestsellerul lui Chris Prentiss.

  Autorul privește cu înțelegere, bucurie și umor spre întâmplări comune și provocări ce trebuie transformate în oportunități. Chriss Prentiss apelează la filozofie, la știință și la experiența personală și ne dezvăluie înțelepciunea practică și calea spre fericirea de fiecare zi. Cartea lui își are locul oriunde există un om dispus să învețe să fie fericit.

 • Arta adevăratei vindecări de: Israel Regardie 10.98lei

  De ce apar atât de des senzațiile de oboseală? De ce ne lăsăm copleșiți de gânduri negre și ne pierdem speranța? De ce ne sperie orice problemă de sănătate? Iată câteva dintre întrebările la care celebrul chiropractician și ocultist Israel Regardie a răspuns în această carte, una dintre cele mai cunoscute lucrări despre efectele concentrării în meditație.

  În căutarea liniștii interioare și a echilibrului, țeluri ale omului de ieri și de azi, Israel Regardie a conceput un volum ce a devenit baza multor tehnici de recuperare după o afecțiune psihică sau fizică. Prin exercițiile prezentate aici putem transforma rugăciunea sau orice dorința de îmbunatățire a vieților noastre ori a celor dragi nouă într-un mijloc de schimbare extrem de eficient.

 • Să facem pace! Pentru un progres al spiritului de: Dalai Lama, Stéphane Hessel, 12.54lei

  „Democrația sunt oamenii, nu privilegiații, ci oamenii în general. Dacă observăm peste tot diferențe uriașe între cei mai săraci și cei mai bogați, democrația trebuie să acționeze, să reacționeze, să-i ajute pe primii să beneficieze de drepturile și de libertățile lor. Iată la ce e bună politica, iar noi ȋi putem redescoperi temeiul spiritual. Vrem să avem guverne interesate nu doar de mândria națională, ci si de a învăța să colaboreze. Avem nevoie de cooperare interguvernamentala si de multilateralitate, pentru că acum știm ce se întâmpla pretutindeni. Un om este împușcat in sudul Egiptului: știm imediat ce putem face. Avem nevoie de un lider democratic pentru lumea întreagă, în acord cu aceasta exercitare laică a spiri­tului în favoarea nonviolenței, a compasiunii. Democrație laică, da, dar ea nu exclude un plan superior, și anume spiritualitatea toleranței.“

  Stéphane Hessel

 • Jung îndrăgostit de suflet de: Lavinia Barlogeanu 14.86lei

  Ce afla Jung parcurgand calea Sufletului? Ce ghizi spirituali il insotesc? Care sunt chemarea lui si marea opera pe care trebuie s-o infaptuiasca? Care este secretul lui Dumnezeu? Cine sunt apropiatii care-i cunosc framantarile si-l insotesc pe drumul, plin de pericole, al Sinelui? Cum poarta visele noastre amprenta propriului destin? Sunt doar cateva intrebari la care veti afla raspunsul urmarind aventura jungiana. Iata cel mai semnificativ lucru pe care l-a descoperit Jung ascultand glasul Sufletului: „Cine nu cade in stapanirea oamenilor cade in mainile Zeului. Ferice de El si Vai de El.“ Dar in stapanirea cui suntem noi? intrebarea, probabil, va genera baza unei interogatii absolut personale pentru toti cititorii acestei monografii.

  Nasterea Sinelui: o gnoza pentru contemporani • Cine decide in stapanirea cui cade omul? • Erou pe calea Sinelui • Arhetipul Raului si afinitati nascute sub influenta lui • Arhetipul Animei si afinitati nascute sub inraurirea lui • Dumnezeu, una dintre experientele cele mai sigure • Drumul spre Dumnezeu trece, inevitabil, pe la diavol • Inconstientul – lumea lui Dumnezeu • Naratorul si ghizii sai • Cartea Rosie: o noua axiologie? • Destin si vis

 • Istoria sacră de: Jonathan Black 31.89lei

  Când citim povești, pătrundem într-un tărâm misterios, plin de paradoxuri, enigme și semne. Această carte reprezintă un fel de istorie populară a lumii, într-o viziune bazată pe imaginația colectivă. Ea pornește de la o întrebare scandaloasă: și dacă afirmațiile pe care le fac religiile lumii sunt adevărate? Cum ar arata atunci istoria? Poate ca ne-ar arata o lume în care vibrează o energie inteligentă, o lume care vrea să comunice cu noi.

  Ne e greu sa ne amintim ca odinioară gândurile și ideile erau, pentru oameni, mai reale decât obiectele și că acestea din urmă erau umbre ale gândurilor și nu invers. Toți avem intuiția că relația dintre minte și materie nu e unilaterala, că suntem într-o comuniune cu universul. Paginile de fata strâng laolaltă experiențe greu de înțeles din perspectiva materialista – întâmplări mitice, legendare legate de Odin, Isis, Ghilgames sau Budha, dar și întâmplări de zi cu zi, trăite sau relatate de personalități precum Carol cel Mare, Sfântul Francisc, Shakespeare, Napoleon, Jung sau Lorna Bryne.