Motivaționale (8)
 • Nu veți avea ura mea de: Antoine Leiris 12.92lei

  Antoine Leiris și-a pierdut soția, Hélène Muyal-Leiris, pe 13 noiembrie 2015 în atacurile teroriste de la Bataclan, Paris. Răvășit de durere, Leiris scrie o scrisoare deschisa către atacatorii care au omorât-o pe soția lui. El refuza ca aceasta crima sa ii definească viata sau pe cea a copilului lor, în vârstă de numai 17 luni la momentul atacului. Scrisoarea lui este preluata de ziare și televiziuni din întreaga lume ca un manifest împotriva urii.

  In acest volum, Leiris spune intreaga poveste a luptei sale cu suferinta dupa pierderea sotiei lui. Nu veti avea ura mea este o carte de o frumusete sfasietoare, despre cum el si fiul lui, Melvil, au supravietuit durerii. O carte plina de curaj si sinceritate, care raspunde unei intrebari imposibile: cum pot sa merg mai departe? O marturie rara si greu de uitat despre supravietuire, ce transmite un indemn universal la speranta. Mesajul lui Leiris este o stea calauzitoare in aceste vremuri intunecate. Despre cum numai dragostea poate invinge intotdeauna ura.

  „Nu veți avea ura mea este mărturia unei vieți în trei, care trebuie dusa în doi.“ – Le Monde

  „Jurnalistul Antoine Leiris a scris unul dintre cele mai importante și răsunătoare mesaje după atacurile sângeroase din Paris de la Bataclan.“ – Elle.com

 • Filozofia F**k it! de: John C. Parkin 14.86lei

  Spune Fuck It! si viata ți se poate schimba! Te vei simți mai bine. Vei scăpa de griji, nu vei mai tine cont de ce spun ceilalți și vei putea face ce-ți dorești.

  John C. Parkin a descoperit o metoda profana prin care oamenii se pot elibera de neliniști și temeri. Datorita acestei cărți sute de mii de cititori din toată lumea trăiesc o noua viata. Fara meditații și incantații, merg pe drumul relaxării și privesc fără frica provocările și insatisfacțiile de zi cu zi.

  John F. Parkin, fiu al unor predicatori anglicani, a studiat practicile spirituale ale Orientului douăzeci de ani. Dupa ce a realizat ca a spune „Fuck It” este, în sine, o practica eliberatoare, a început o alta viata. A renunțat la o slujba buna la Londra și-a ales sa-și dedice timpul relaxării și dezvoltării personale. A plecat în Italia împreună cu soția și cei doi fii, retrăgându-se în zone spectaculoase, printre care cea a vulcanului Stromboli, unde-și predica filozofia de viata și susține cursuri pe aceasta tema. A publicat în 2008 volumul Filozofia F**k It, care a devenit imediat bestseller international, iar în 2012 a scris F**k It Therapy: The Profane Way to Profound Happiness, care s-a bucurat de același succes.

 • Scapă de anxietate, atacuri de panică și agorafobie de: Lăcrămioara Linu 14.90lei

  Sunt Lăcrămioara, am 33 de ani și sunt o fostă anxioasă, care a scăpat din acest calvar. Am reușit și sunt tare mândră de mine. M-am hotărât cu greu să scriu această carte, deoarece am considerat mereu că sunt un antitalent la scris.

  Cu riscul de a fi criticată de unii, am decis s-o fac. Am decis s-o fac din dorința de a împărtăși experiența mea ție și tuturor celor care treceți prin odioasa și chinuitoarea anxietate, care dezvoltă cu timpul un adevărat cocktail: atacuri de panică, fobii, gânduri obsesive și depresie. M-am gândit că, citind despre experiența mea și văzând că eu am reușit, vei realiza că și tu trebuie să faci ceva și că este posibil.

 • Terapia F**k It! de: John C. Parkin 15.32lei

  Cei mai multi dintre noi își fac prea multe griji pentru lucruri care nu contează cu adevarat și își uita aspirațiile și visurile. Exista însa o rezolvare: trebuie sa privim în perspectiva și din mai multe unghiuri și sa ne îndreptăm spre ce vrem cu adevarat, indiferent de ce cred ceilalți.

  John C. Parkin și Gaia, soția lui, folosesc și predau Terapia  F**k It în Italia din 2005. In aceasta carte o dezvăluie în detaliu pentru prima data, astfel încât prin ea sa-și poată găsi eliberarea cât mai multi oameni. Așadar, fiți gata sa aflați secretele fericirii profunde la care putem ajunge!

 • Legile iubirii. Cum să ai o relație ideală de: Chris Prentiss 15.32lei

  Relația perfecta nu tine de noroc. Ea este rezultatul cunoașterii. Daca faci pașii corecti, poti trai o viata frumoasa împreună cu omul ales.

  Paisprezece legi ale iubirii ne dezvăluie Chris Prentiss, autorul volumului de succes Zen și arta fericirii, ca sa putem privi și înțelege altfel iubirea și armonia de cuplu.

  Poveștile și recomandările autorului ne arata drumul cel bun spre starea de bine. Descoperim sensurile atracției, puterea credințelor personale, soluțiile prin care se poate salva o relație etc.

  Legile iubirii ne oferă instrumentele necesare pentru a construi și a menține o relație satisfăcătoare, cu bucurii și împliniri.

 • Iubirea ca o țeapă de: Alan H. Cohen 16.41lei

  Crezi ca soarta e nedreapta cu tine?
  Ca ai ghinion în dragoste?
  Ca ți se joaca mereu o festa?
  Ai sentimentul ca nu exista relația perfecta și ca iubirea e doar un mit?

  Alan H. Cohen iți dezvăluie cu umor de ce dai greș în amor. Îți da sfaturi practice despre cum poți afla cine este omul potrivit pentru tine. Îți povestește din experiențele altora. Îți arata ca e bine sa te schimbi pentru ca viata ta sa se schimbe.

 • Viața ca o țeapă de: Alan H. Cohen 16.60lei

  Crezi ca nu meriți sa suferi? Te bucuri de viata? Spui „da“ când ai vrea sa spui „nu“?
  Ai senzația ca toți ceilalți sunt mai importanți decât tine?
  Nu te aștepți la nimic bun? Te lași condus de aparente?
  Iti înfometezi sufletul?

  Alan H. Cohen iți dezvăluie zece motive care iți transforma viata în chin și iți arata ce poți face pentru a îndrepta lucrurile.

 • Cu ultima suflare de: Paul Kalanithi 20.92lei

  La treizeci și sase de ani, neurochirurgul Paul Kalanithi a descoperit ca suferă de cancer la plămâni. A fost începutul unei schimbări tragice: medicul care tratează pacienți în faza terminala s-a transformat într-un pacient care se lupta sa traiască. Iar viitorul pe care și-l imagina împreună cu soția s-a evaporat.

  Cu ultima suflare este cronica transformarii sale dintr-un naiv student la Medicina, care se intreaba ce inseamna o viata plina de sens, in neurochirurg, in pacient si intr-un tata care trebuie sa-si infrunte propria moarte.

  De ce merita trăită viata? Ce faci când viitorul rămâne un etern prezent? Ce înseamnă sa ai un copil când nu mai ai șansă la viata? Iata câteva dintre întrebările la care autorul acestei marturii profund emoționante cauta răspuns. Cartea lui Paul Kalanithi este o meditație de neuitat despre înfruntarea morții și un elogiu al vieții.

  „Cu ultima suflare este un gest emoțional care a meritat: o înduioșătoare și meditativa cronica de familie, dar și despre medicina și literatura. In ciuda tonului întunecat, poarta un mesaj pozitiv.“ – The Washington Post