Despre SmartEbook

Cu siguranță, iubitorii de cărți cunosc prea bine acest sentiment. Primul pas făcut într-o librărie sau o bibliotecă îți oferă mereu un sentiment de căldură, de liniște sufletească. Mirosul cărților mai vechi sau mai noi te izbește de la intrare și te aruncă instant într-o lume diferită. O lume mai bună, în care orice este posibil. Aici îți găsești locul. Uiți de grijile pe care le-ai lăsat cu indiferență la intrare, și poți fii tu însuți. Aici nimeni nu te judecă. Nimeni nu se ia de felul în care ești îmbrăcat, de mărimea ta, de culoarea sau religia ta, deoarece este din start cunoscut faptul că tu și cei din jurul tău aveți ceva în comun. Toți știți să iubiți: iubiți frumosul, iubiți cultura, iubiți arta, iubiți informația, vă iubiți pe voi înșivă prin simplul fapt că ați făcut înțeleapta decizie de a intra într-un astfel de loc sacru. Nu în ultimul rând, vă iubiți unul pe altul. Coexistați, chiar dacă poate pentru o scurtă perioadă, într-un loc care vă leagă, vă apropie, poate fără să vreți. Acest sentiment cald și înălțător este unic, și poate de aceea oamenii încă au o oarecare reținere în privința ebook-urilor. Ei consideră că acestea nu pot produce astfel de sentimente, nu pot aduce oamenii împreună.

Noi, echipa SMARTEBOOK, ne-am propus să schimbăm această percepție asupra ebook-urilor.  Am decis să facem tot posibilul să aducem această atmosferă atât de dragă cititorilor, în mediul online. Sperăm că am reușit.

În primul rând, am renunțat la designul formal cu care mulți cumpărători online sunt bine obișnuiți. Am încercat să creăm un mediu cât mai deschis, cât mai interesant și atrăgător pentru clienții noștri. Prin pozele fiecărei categorii de cărți am încercat sa ajutăm cititorul să intre cât mai repede în lumea pe care o caută cu atât de multă îndârjire. Ca într-o adevărată bibliotecă, ne-am catalogat cărțile astfel încât găsirea acestora să fie cât mai ușoară. Ne propunem ca întâlnirea între două suflete, pe cât de diferite la exterior, pe atât de potrivite la interior (om/carte), să se producă în cel mai rapid mod posibil.

Considerăm faptul ca lectura reprezintă o metodă ușoară de legat prietenii, iar noi, echipa SMARTEBOOK, ne dorim sa fim prietenii dumneavoastră. Astfel, ca niște adevărați prieteni, mereu de ajutor, avem mereu pregătite pentru dumneavoastră sugestii de cărți. Suntem mereu aici pentru a vă sugera cărți pe care să le reabordați sau pe care să le puteți citi pentru prima data.

Noi nu vrem să fim o simplă afacere. Noi vrem să promovăm lectura. Vrem să aducem bucurie oamenilor în orice măsură, cât de mică. Astfel am decis sa oferim ebook-uri gratuite pentru prietenii noștri care nu se pot sătura de lectură și pentru cei care vor să ne testeze oferta.

Ne dorim ca pe parcursul activității noastre să ne facem cât mai mulți prieteni. Dorim să promovăm cultura prin orice metodă putem găsi, și considerăm faptul că esența este cea importantă. Prin ebook-uri se încearcă facilitarea lecturii și răspândirea acestei arte. Sperăm că v-am convins să încercați experiența ebook-urilor, și că pe viitor vă veți reîntoarce la noi, trăind mereu emoția unică a unei prime lecturi.

-Echipa SMARTEBOOK

Libraria si Editura Levir

Cod Unic Inregistrare: 35937900

Registrul Comertului: J40/5264/08.04.2016

Adresa sediu: Bdul Lacul Tei, Nr. 75, Bl. 16B, Ap. 58, Sector 2, Bucuresti

Adresa birou: Sos. Bucuresti-Ploiesti 15, 1077190, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0040 0769 966 429

Email: office@smartebook.ro

Frank Herbert frank_herbert_-_1984 Scriitor
" Căutați libertatea și veți deveni sclavii propriilor plăceri. Căutați disciplina și veți găsi libertatea. "